• Menu
  • Menu
indonézia raja ampat utazás traveladdict

Dolgozz velem

A Traveladdict utazós blogot 2018-ban hoztam létre, amely köré az elmúlt években egy több mint 250.000 fős követőtábor épült ki teljesen organikus módon. Beszámolóimat, legyen szó Facebook, Instagram, TikTok posztról, videóról vagy weboldal cikkről, az érték-és időtállóság jegyében készítem el, amelyek évek távlatából is inspirációként és tájékozódási pontként tudnak szolgálni a hazai utazóközönség számára. Főállású utazó bloggerként a saját oldalaimon kívül újságokban, televíziós és rádió műsorokban is rendszeresen nyilatkozom  az utazásaimról.

Az elmúlt években számos turisztikai hivatallal, hotellel, légitársasággal, vállalattal és ügynökséggel dolgoztam együtt, amely minden esetben minőséggel, precizitással és mérhetőséggel járt együtt. Legyen szó sajtóútról, szponzorált videós, szöveges vagy képes tartalomról, nyereményjátékról, márkanagyköveti feladatokról vagy desztináció marketingről, ezeken a területeken mind utazó bloggerként, mind végzettségemből adódóan kommunikációs szakemberként is releváns és széles tapasztalattal rendelkezem. 

Ha szeretnél te is is velem dolgozni és együttműködni, keress bizalommal a közösségi oldalaimon, vagy pedig e-mailben az orsi@traveladdict.hu címen.

Szombati Orsi